123abc-skolen & Depotet    Medlems-login     

Opgaver på iPad:

 

Interaktive opgaver på iPad.

ipad_foto

Teknik i en overgangstid

Al teknik har sin tid. Den super-anvendelige Flash er på vej ud, men den nye teknik er endnu ikke helt klar til at tage over alle steder.

Til iPad fra Apple og Nyere Android-tavler har vi en fin, gratis, player, der kan afspille alle de nye opgaver, vi udgiver. (se herunder). Gamle Flash-baserede opgaver kan desværre ikke afspilles, men vi er i gang med at udskifte dem, så de kan køre på begge typer tavler.
 

Første opgave på iPad eller Android-tavle:

Første gang du, med en iPad fra Apple eller en af de mange Android-baserede tavler, henter en opgave, der er mærket ipadeller Androidvil du automatisk blive bedt om at hente den gratis afspiller til opgaven, hvis den ikke allerede ligger på din iPad.

Afspilleren hedder Articulate Mobile Player og ser sådan ud: iPad Player.
Du skal blot hente den, så er opgaven klar til brug, når du trykker på knappen
IPad launch knap

Desværre har Apple senest ændret den måde programmer indlæses på i iPad, hvilket betyder, at nogle opgaver ikke kan indlæses, selv om man har App'en installeret.

Alle følgende opgaver mærket med ipadeller Androidvil herefter være klar til start på iPad eller Android-tavler med det samme.

Opgaver uden iPadeller Android-mærket:

Både iPad og Android-tavler kan vise de fleste opgaver, som ikke kræver Flash. Prøv dig frem i de gratis eksempler rundt om på siderne.

Fremtiden:

Der er vild kamp mellem producenterne af programmer og maskiner og enighed er noget, vi kun kan håbe på. Der er dog tegn på, at tingene vil falde på plads hen ad vejen, så brugerne slipper for unødigt bøvl. Vi glæder os til at kunne slette denne side igen.

Om os | SiteMap / Oversigt | Privacy Policy | Kontakt os
© Baskerville Læremidler Forlag - Langdraget 136 - 3250 Gilleleje - 61 63 56 94