123abc-skolen & Depotet    Medlems-login     

Tekniske krav:

 

Der er kun få krav til din computer ... pris 0 kr.

Helt grundlæggende:

Du bør i egen interesse altid have en af de nyeste browsere (det program, du bruger lige nu) på din computer. Disse programmer er gratis. Gamle versioner udgør en sikkerhedsrisiko for dig.
En browser er gammel, hvis den har siddet uændret i din maskine i mere end et år.
Vi anbefaler kraftigt, at du indstiller din browser til automatisk opdatering.

Til de interaktive opgaver på PC:

Disse gratis browsere kan vise alle opgaver, HVIS Flash er slået til:
Google Crome  ... Internet Explorer  ...  Firefox ... Opera ... Safari

(Det nye netsprog HTML5, som er udset til at afløse Flash, kører endnu kun delvis i alle browsere, så flash desværre er nødvendigt en tid endnu.)

Flash:
Visse interaktive opgaver kræver stadig, at den gratis Flash Player findes på din computer. Du har den sikkert allerede. Ellers kan den hentes gratis hos Adobe. (Du kan blot sige nej til de ekstra ting, de af og til tilbyder sammen med den gratis Player.)


JavaScript og StyleSheets (CSS):
De styrer, hvordan teksten står på siden og at visse opgaver virker. JavaScript og StyleSheets er altid slået til, hvis ikke du selv aktivt har slået dem fra.

Interaktive opgaver på iPad og andre tavle-computere:

IPad fra Apple: Opgaver, som ikke bruger Flash, kan i de fleste tilfælde vises - prøv dig frem i de gratis eksempler rundt om på siderne. Fremover vil flere og flere opgaver også kunne vises på iPad - læs. evt. mere her.
Android tavle-computere: Opgaver som ikke bruger Flash, kan i de fleste tilfælde vises - prøv dig frem i de gratis eksempler rundt om på siderne.

 

Til trykte materialer fra Depotet:

Alle bøger og opgaver på Depotet og i 123abc-skolen ligger i det såkaldte PDF-format, der sikrer, at udskriften bliver magen til den originale side. Du får altså en 'rigtig' side ud af din printer. For at læse PDF-filer skal du have det gratis program "Adobe Acrobat Reader" på din computer.

Det kan sagtens tænkes, at du allerede har Acrobat Reader på din maskine. Hvis du er i tvivl, kan du prøve at hente en lille testside. Hvis din computer ikke kan læse siden, skal du installere Acrobat Reader - hvilket er særdeles nemt og ganske gratis.

Hent testside. (side 2 fra Ekstra Matematik 1)

Hent evt. den gratis Adobe Acrobat Reader fra Adobes hjemmeside i USA.

Om os | SiteMap / Oversigt | Privacy Policy | Kontakt os
© Baskerville Læremidler Forlag - Langdraget 136 - 3250 Gilleleje - 61 63 56 94