123abc-skolen & Depotet    Medlems-login  
 Log af  
  

Jeg kan ikke få adgang!

 

Hvorfor kan jeg ikke se de lukkede sider?

Jeg kom ikke ind

Du er medlem, men du kan ikke komme ind.

Her er de mest almindelige årsager.

Ring eller skriv til os, hvis denne side ikke løser dit problem.
Telefon hverdage fra 9-16.30:
61 63 56 94 eller E-mail her.
 
1) Du ser de små låse lås og TROR, du er lukket ude.
Du har betalt. Du har logget ind: Du er blevet budt velkommen. Men du kan stadig se de små hængelåse! Nu tror du, at alt stadig er låst for dig, men hængelåsene viser blot, hvilke materialer, der kun er for medlemmer. Du skal bare klikke på linkene til de materialer, du vil bruge. Værre er det ikke.

2) Du har LIGE meldt til og/eller betalt for et øjeblik siden.
Af sikkerhedsmæssige årsager behandles alle tilmeldinger og indbetalinger manuelt. (Desværre nødvendigt!) Derfor kan der gå mellem ti minutter og to dage, inden du får adgang. Kortest tid i arbejdstiden på hverdage - længere når det er nat her, i skoleferier og på diverse helligdage, hvor bankerne ikke videregiver oplysninger om betaling. Hav lidt tålmodighed, men ikke for meget. Ring eller skriv til os, hvis du har en fornemmelse af, at noget er gået galt.

3) Du har ikke betalt endnu.
Husk at private firmaer, privat-personer og medlemmer uden for Danmark skal betale, før der sker noget.
    Hurtigt: online via Netbank/Homebank eller PayPal: betale online
    Ikke så hurtigt men lige så sikkert: Din egen Netbank / Homebank

4a) Du har betalt via Netbank/Homebank, men du var for grundig.
Du har gjort alt det, du skulle, men der sker ikke noget. Måske har du været for grundig med oplysninger da du betalte. Der kommer nemlig kun en meget kort meddelelse igennem til os fra banken. Hvis du fx har skrevet "Hej her er min betaling for medlemskab med venlig hilsen kontorassistent Lene Hansen, Bygaden ... osv. osv." Så får vi denne meddelelse fra banken: "Hej her er min betaling for medlemskab m" ... Så kan vi kun vente på, at du mister tålmodigheden og ringer til os.

4b) Du har betalt, men du har glemt at oplyse HVEM du betalte for.
Vi får mange indbetalinger via Netbank/Homebank, hvor der kun står "Dansk" eller "Matematik" el. lign. Så kan vi kun vente på, at du selv ringer eller skriver og fortæller, hvornår du har betalt.
Du kan ikke regne med at din bank automatisk medsender dit navn. Det skal du selv gøre.
Det kan også tænkes, at en anden har betalt for dig og brugt sit eget navn og glemt at nævne dig.

4c) Du har betalt, men du har glemt at melde dig til.
Betaling er ikke lig med tilmelding. Du skal nemlig selv give dig selv et brugernavn og et password. Du kan melde dig til her, hvis du ikke allerede har gjort det.

5) Du har opgivet en email-adresse, der ikke virker.
Derfor kan vi ikke komme i kontakt med dig og fortælle, hvad du skal gøre for at aktivere dit medlemskab.
Ring eller skriv til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.
Telefon hverdage fra 9-16.30:
61 63 56 94 eller E-mail her.

6) Du har glemt dit password.
Du kan få sendt dit password til den email-adresse, der hører til dit medlemskab. Skriv email-adressen eller dit brugernavn i login, sæt flueben i "Send mit password" og klik på Login. Så sender vi dit password, hvis email-adresse eller brugernavn findes på vores medlemsliste. Du kan ikke få sendt password til en ny email-adresse. Derfor er det vigtigt, at du selv holder dine medlemsdata ved lige - find linket i menuen til højre.
OBS! Den mail, vi sender er automatisk genereret. Der er derfor øget risiko for, at den bliver hængende i dit spamfilter. Luk op for mail fra 123abc @ 123abc punktum dk (her skrevet lidt specielt, fordi vi selv får uanede mængder af spammail.)

7) Dit medlemskab dækker ikke det fag, du forsøger at få adgang til.
Der er flere former for medlemskab. Du kan enten have adgang til det hele eller blot til et enkelt eller nogle få fag. Kontakt os, hvis du mener, at dit medlemskab dækker et forkert område.
Der er disse former for medlemskab:

8) Dit medlemskab er lukket på grund af misbrug.
Desværre sker det, at enkelte medlemmer kommer til at dele ud af deres adgangskoder, så andre kan bruge dem uden selv at være meldt til. I de tilfælde vil vi forsøge at kontakte medlemmet og finde ud af, hvordan vi sammen kan løse problemet. Hvis misbruget herefter fortsætter, lukker vi for adgangen. Når man melder sig ind godkender man samtidig, at et medlemskab kun gælder for 1 fysisk adresse. Det er hele grundlaget for dette steds eksistens.


Ring eller skriv til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.
Telefon hverdage fra 9-16.30:
61 63 56 94 eller E-mail her.

Læs her, hvad der sker, når du har meldt dig til.

Om os | SiteMap / Oversigt | Privacy Policy | Kontakt os
© Baskerville Læremidler Forlag - Langdraget 136 - 3250 Gilleleje - 61 63 56 94